Nuori nainen on tunnustanut syyllisyytensä kahden Valioliiga-pelaajan vainoamiseen ja kolmannen ahdisteluun, kertoo Evening Standard.

TikTok-julkkis Orla Sloan, 21, pommitti Mason Mountia, 24, (Chelsea), Billy Gilmouria, 21, (Brighton) ja Ben Chilwelliä, 26, (Chelsea) puheluilla, tekstiviesteillä, WhatsApp-viesteillä ja Instagram-viesteillä sen jälkeen, kun hän seurusteli hetken Mountin kanssa ja tämä lopetti heidän romanssinsa.

Sloan käytti useita eri puhelinnumeroita ja sosiaalisen median tilejä jatkaakseen pelaajien häiriköimistä ja valehteli tulleensa raskaaksi Gilmourilta, vaikka he eivät koskaan harrastaneet seksiä.

Gilmour kertoi Westminsterin käräjäoikeudelle, että Sloanin vainoaminen vaikutti hänen pelikuntoonsa, koska hän kamppaili unensa kanssa ja oli huolissaan siitä, että Sloan tuhoaisi hänen suhteensa ystäviin ja perheeseen.

Sloan tunnusti keskiviikkona oikeudessa syyllisyytensä Gilmouriin kohdistuneeseen vainoamiseen, johon liittyy väkivallan pelko tai vakava ahdistus, Mountin vainoamiseen ja kolmanteen syytteeseen Chilwellin ahdistelemisesta.

Syyttäjä Jason Seetal kertoi oikeudelle, että Sloan tapasi pelaajat, jotka kaikki pelasivat tuolloin Chelseassa, Chilwellin järjestämissä kotibileissä marraskuussa 2020.

”Tämän jälkeen Mount ja Sloan makasivat kerran yhdessä”, hän sanoi. Heidän välillään oli yhteydenpitoa noin kuuden kuukauden ajan, kunnes Mount päätti, että suhde ei enää etene, ja lopetti yhteydenpidon Sloaniin.

Seetalin mukaan Sloan jätti huomiotta Mountin pyynnöt lopettaa yhteydenpito ja hankki ainakin 21 eri puhelinnumeroa jatkaakseen yhteydenpitoa. Oikeus kuuli, että erään kerran, kun Mount oli estänyt hänet, Sloan lähetti hänelle kuvan itsestään ostamassa uutta puhelinnumeroa sekä kuvatekstin ”En osta enää ruokaa, jotta voin hankkia lisää numeroita – olen nopeampi kuin sinä”.

Mount sanoi lausunnossaan: ”Hän tietää suunnilleen, missä asun ja missä harjoittelen. Olen huolissani siitä, että kun hän ei saa minuun yhteyttä, hän saattaa ilmestyä harjoituskeskukseeni.”

Piirituomari Neeta Minhas vapautti Sloanin takuita vastaan 20. kesäkuuta pidettävään tuomiokäsittelyyn asti.

Tuomari varoitti Sloania siitä, että hänen tapauksensa voidaan käsitellä kruununoikeudessa, ja häntä voi odottaa vankeusrangaistus.