Crystal Palacen entinen manageri Patrick Vieira on saanut kolme työtarjousta Valioliigasta potkujensa jälkeen, kertoo L’Équipe.

Vieira, 46, siirtyi Palacen peräsimeen kesällä 2021 valmennettuaan aiemmin OGC Nicessa, New York City FC:ssä ja Manchester Cityn akatemiassa.

Ranskalaisluotsi sai hurjasti kehuja debyyttikaudestaan Selhurst Parkilla, kun hän johdatti rajusti uudistuneen ja nuorentuneen Palacen Valioliigassa 12:ksi. Vieira sai kuitenkin viime maaliskuussa kenkää Crystal Palacen ajauduttua 12 ottelun voitottomaan putkeen, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Osa piti Vieiran potkuja kohtuuttomina, kun katsoi, millaisia joukkueita Palacella oli vastassa voitottoman putkensa aikana. Noissa 12 ottelussa Palace kohtasi kymmenen kertaa joukkueen, joka on menossa europeleihin tai taistelemassa vielä Valioliigan päätöskierroksella pääsystä sinne.

Vieira ei ole halunnut tarttua tarjouksiin enää tämän kauden aikana, mutta hänen odotetaan palaavan valmennushommiin tänä kesänä, ja hänellä on yhä auki ”useita” vaihtoehtoja Englannista. Ranskalaislegenda ei ole tällä hetkellä kiinnostunut palaamaan kotimaansa pääsarjaan valmentamaan.