Luis Enrique on ollut työttömänä puolen vuoden ajan.

Espanjan jalkapalloliitto ei jatkanut Enriquen sopimusta. Enrique valmensi Espanjan A-maajoukkuetta vuodet 2018-22. Pesti päättyi Qatarin MM-lopputurnaukseen.

Enrique haluaa palata seurajoukkuevalmennuksen pariin. Enrique valmensi edellisen kerran seurajoukkuetta vuosina 2014-17 työskenneltyään Barcelonan peräsimessä.

Serie A:n mestaruuden voittanut Napoli etsii uutta päävalmentajaa. Mestaruusluotsi Luciano Spalletti pitää sapattivuoden kuluvan kauden jälkeen. Spalletti on vahvistanut uutisen.

Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis on tehnyt sopimustarjouksen Enriquelle. De Laurentiis tarjoaa Enriquelle kaksivuotista sopimusta ja noin kahdeksan miljoonan euron vuosipalkkaa. Enrique on kuitenkin pyytänyt Napolilta aikaa harkitakseen tulevaisuutta.

De Laurentiisin mukaan Enrique haluaisi siirtyä ensisijaisesti Valioliigaan.

– Enrique haluaa mennä Valioliigaan. Kilpailemme sarjojen kanssa, jotka ovat houkuttelevampia kuin Serie A. Voin sanoa Enriquelle, ettei Englannissa ole Napolin kaltaisia maisemia ja ruoka on täällä paljon parempaa, mutta mitä muuta voin sanoa…, De Laurentiis summasi Raille.

Tottenhamin on kerrottu olevan kiinnostunut espanjalaisluotsista. Enrique neuvotteli myös keväällä Chelsean kanssa.