AS Roma kuuntelee tänä kesänä tarjouksia hyökkääjästään Tammy Abrahamista, jota on huhuttu takaisin Valioliigaan, kertoo Telegraph.

Abraham, 25, siirtyi Romaan toissa kesänä Chelseasta jäätyään viimeisellä Englannin-kaudellaan vähäiselle vastuulle.

Roma pulitti Abrahamista yli 40 miljoonaa euroa, ja hän takoi debyyttikaudellaan Italiassa 27 osumaa ja viisi maalisyöttöä. Toinen kausi Giallorossin riveissä on ollut tehojen osalta vaisumpi: yhdeksän maalia ja seitsemän maalisyöttöä.

AS Roma on valmis luopumaan Abrahamista tänä kesänä sopivaa korvausta vastaan. Italialaisseura toivoo saavansa takaisin valtaosan summasta, jonka se itse maksoi hänestä.

Abraham ja kumppanit hävisivät keskiviikkona Eurooppa-liigan finaalissa Sevillalle, joten Romaa ei nähdä ensi kaudella Mestarien liigassa, mikä tietää isoa eroa seuran tuloihin verrattuna muihin eurocupeihin. Näin ollen Roman on myytävä pelaajiaan, jottei se joutuisi vaikeuksiin taloudellisen reilun pelin sääntöjen kanssa.

Englannin paidassa Abraham on esiintynyt 11 kertaa, mutta viime vuonna hän pääsi A-maajoukkueen kanssa kentälle vain yhdessä ottelussa. Valioliigassa Abraham on pelannut 89 ottelua tehden niissä yhteensä 26 maalia ja syöttäen kahdeksan.

Lisää siirtouutisia: