Diego Costa jättää Wolverhamptonin. Wolverhampton tiedotti asiasta myöhään perjantai-iltana.

34-vuotias Costa siirtyi viime syksynä vapaana agenttina Wolverhamptoniin. Wolverhampton tarvitsi pikaisesti uuden hyökkääjän siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen, kun Saša Kalajdžić loukkasi vakavasti polvensa. Costa allekirjoitti tuolloin yksivuotisen sopimuksen Wolverhamptonin kanssa.

Costa viimeisteli päättyneellä kaudella yhden maalin. Se syntyi huhtikuussa Brentfordin verkkoon. Costa löysi itsensä lähinnä rotaatiopelaajan roolista ja pelasi kauden aikana Valioliigassa reilut 1200 minuuttia.

Wolverhamptonin päävalmentaja Julen Lopetegui tunsi Costan entuudestaan valmennettuaan häntä Espanjan A-maajoukkueessa, mutta seura ei lopulta tarjonnut pelaajalle uutta sopimusta.

Wolverhampton ilmoitti myös João Moutinhon jättävän seuran. Moutinho ehti edustaa seuraa viiden vuoden ajan. Moutinho poistuu Wolverhamptonista vapaana agenttina.

Wolverhampton kertoi keskustelevansa parhaillaan Adama Traorén kanssa pelaajan tulevaisuudesta. Adaman sopimus loppuu niin ikään kesä-heinäkuun vaihteessa, mutta on mahdollista, että laitahyökkääjä allekirjoittaa jatkosopimuksen Wolverhamptonin kanssa.