Chelsean laitahyökkääjä Christian Pulišić on lähtökuopissa, kertoo Athletic.

Pulišić, 24, on ollut tyytymätön Chelseassa jo yli vuoden vähäisen peliaikansa takia. Tällä kaudella Yhdysvaltain maajoukkuekapteeni sai vain reilut tuhat minuuttia peliaikaa. Valioliigassa hän oli avauskentällisessä kahdeksan kertaa.

Myös Chelsea on valmis luopumaan Pulišićista. Tähän mennessä siirtoaikeita ovat jarruttaneet pelaajan pyyntihinta ja korkea palkka, mutta sekä Chelsea että Pulišić ovat valmiita tulemaan osaltaan vastaan.

Athleticin mukaan Pulišić on saatavilla vajaalla 25 miljoonalla eurolla ja hän on valmis ottamaan merkittävän palkanalennuksen saadakseen siirron uusiin ympyröihin.

Tällä hetkellä vaikuttaa todennäköiseltä, että Pulišić jatkaa uraansa toisessa Valioliiga-seurassa tai Italiassa. Chelsea saattaa myös yrittää sisällyttää hänet vaihtokauppaan tavoitellessaan muita pelaajia.

Pulišić siirtyi Chelseaan kesällä 2019 Borussia Dortmundista 64 miljoonalla eurolla. Hän on voittanut Chelseassa kolme pokaalia, muttei ole onnistunut nousemaan odotetunlaiseen rooliin.

Lisää siirtouutisia: