Saudi-Arabian liigassa pelaava Al Nassr on tarjonnut Crystal Palacen hyökkääjälle Wilfried Zahalle kolmen vuoden sopimusta, kertoo Sky Sports.

Diili takaisi Norsunluurannikon maajoukkuelaiturille noin 17,4 miljoonaa euroa kaudessa.

Skyn mukaan myös Atlético Madrid ja kolme muuta Mestarien liigassa pelaavaa seuraa ovat olleet yhteydessä Zahan, 30, edustajiin.

Zahan ja Crystal Palacen sopimus on päättymässä tänä kesänä, joten hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
BREAKING: Crystal Palace forward Wilfried Zaha receives a huge offer from Saudi club Al Nassr worth £15m a year 💰

Palacen ykköstähti ei ole vielä tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan, sillä hän haluaa punnita vaihtoehtonsa tarkkaan. Myöskään Crystal Palaceen jääminen ei ole pois suljettu vaihtoehto.

Lehtitietojen mukaan Palace on tarjonnut Zahalle uutta sopimusta ennätyksellisellä 230 000 euron viikkopalkalla. Zaha on jo nyt Palacen seurahistorian parhaiten palkattu pelaaja 150 000 euron viikkotienesteillään. Al Nassrin tarjous on kuitenkin vielä monta miljoonaa euroa enemmän vuodessa.

Zaha liittyi Crystal Palacen akatemiaan 12-vuotiaana ja teki läpimurtonsa edustusjoukkueessa ennen kuin siirtyi Manchester Unitediin vuonna 2013. Ura Old Traffordilla ei lähtenyt odotetunlaiseen lentoon, ja Zaha palasi Palaceen alkuvuodesta 2015, mistä lähtien hän on pysynyt Selhurst Parkilla.

Lisää siirtouutisia: