Harry Kane elää mielenkiintoisia hetkiä.

Real Madrid etsii parhaillaan uutta ykköskärkeä. Karim Benzema jätti hiljattain seuran ja siirtyi saudiarabialaiseen Al-Ittihadiin.

Muun muassa Marcan saamien tietojen mukaan Kane on Real Madridin ykkösvaihtoehto Benzeman korvaajaksi.

Kanen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy kesällä 2024, joten jos jatkosopimusta ei synny, saattaa Tottenham joutua myymään ykköstähtensä saadakseen hänestä siirtosumman.

Real Madridin seuralegendoihin lukeutuva Sergio Ramos kehottaa Mirrorin haastattelussa Kanea hyväksymään Real Madridin tarjouksen, jos sellainen on tullakseen.

– Neuvoni jokaiselle pelaajalle on olla hylkäämättä mahdollisuutta pelata Real Madridissa. Kyseessä on erityinen seura, joka tietää, miten voittaa. Kanella on uskomaton fyysinen olemus, jonka vuoksi hän kykenee tekemään niin paljon maaleja Valioliigassa ja pärjäämään fyysisesti niin haastavassa sarjassa. Avainasemassa on myös tekninen puoli hänen pelaamisessaan, ja mielestäni hän ei saa siitä riittävästi arvostusta. Kyllä, Kane on loistava maalintekijä, mutta hän on lisäksi uskomaton jalkapalloilija.

– Real Madridin on tuotava laadukas hyökkääjä, joka kykenee maalintekoon. Kuka tahansa ei voi pelata Real Madridissa, koska siihen sisältyy paljon paineita ja odotuksia, joten sen on oltava oikeanlainen pelaaja, Ramos viittasi Benzeman korvaajaan.

Kane, 29, pelasi nappikauden Tottenhamissa, vaikka itse joukkueen kausi menikin penkin alle. Kane viimeisteli Valioliigassa komeat 30 maalia.

LUE LISÄÄ TOTTENHAMISTA