Aston Villa etsii uutta urheilutoimenjohtajaa.

Aston Villa yritti palkata toukokuussa Barcelonan Mateu Alemanyn uudeksi urheilutoimenjohtajakseen. Alemany ehti jo hyväksyä Aston Villan hyvin rahakkaan tarjouksen, mutta lopulta päättikin jäädä Barcelonaan. Barcelona oli sitä ennen ehtinyt jo tiedottaa Alemanyn poistuvan seurasta kesällä uusien haasteiden pariin.

Relevon saamien tietojen mukaan Sevilla uskoo Aston Villan olevan Monchin kintereillä. Monchi on Sevillan legendaarinen urheilutoimenjohtaja, joka on työskennellyt roolissaan noin 20 vuoden ajan.

Monchi haluaa jättää Sevillan tänä kesänä. Relevon mukaan Sevilla on valmis purkamaan Monchin sopimuksen, jos urheilutoimenjohtaja jää sapattivapaalle, mutta lähteen mukaan seura epäilee Monchin haluavan siirtyä Aston Villaan.

Monchin sopimuksessa on kolmen miljoonan euron ulosostopykälä, eikä Sevilla aio luopua urheilutoimenjohtajastaan halvalla, jos hän aikoo siirtyä toiseen seuraan.

Unai Emery on Aston Villan päävalmentaja. Monchi palkkasi Emeryn aikoinaan Sevillan peräsimeen ja kaksikko on keskenään läheisiä ystäviä. Emery haluaa Monchin Aston Villaan. Relevon mukaan Valioliigassa työskenteleminen lukeutuu Monchin haaveisiin.