Naby Keïta jättää Liverpoolin kesä-heinäkuun vaihteessa.

Keskikenttäpelaajan sopimus päättyy, eikä hän allekirjoittanut odotetusti jatkosopimusta.

Keïta ehti edustaa Liverpoolia viiden vuoden ajan. Liverpool hankki Keïtan RB Leipzigistä 60 miljoonalla eurolla kesällä 2018.

Keïta ei kuitenkaan missään vaiheessa kyennyt vastaamaan suuriin odotuksiin – pitkälti loukkaantumisten vuoksi. 28-vuotias keskikenttäpelaaja kärsi vuosien saatossa lukuisista loukkaantumisista. Päättyneellä kaudella Keïta oli loukkaantumisten vuoksi sivussa melkein 40 ottelusta.

Saksalaislehti Bildin saamien tietojen mukaan Keïta siirtyy vapaana agenttina Werder Bremeniin. Osapuolet ovat päässeet sopuun sopimuksesta ja Keïta käväisee ensi viikolla Werder Bremenin lääkärintarkastuksessa.

Werder Bremen ei ollut ainoa Keïtan kintereillä ollut saksalaisseura. SportBildin mukaan myös Borussia Dortmund ja RB Leipzig olivat kiinnostuneet keskikenttäpelaajasta, joka päätti lopulta hyväksyä Werder Bremenin tarjouksen.

LUE MYÖS