Manchester United on kiinnostunut Porton Diogo Costasta.

Portugalilaislehti A Bolan saamien tietojen mukaan Manchester United ei ole kuitenkaan halukas maksamaan Costan Porto-sopimuksessa olevaa 75 miljoonan euron ulosostopykälää. Lehti kertoo Manchester Unitedin yrittävän saada hintaa pienemmäksi.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag haluaisi hankkia Costan David De Gean korvaajaksi.

Portugalin A-maajoukkueen ykkösmaalivahti on ollut jo pitkän aikaa Manchester Unitedin tutkan alla. Costa pelasi nappikauden Porton paidassa ja voitti seuran kanssa Portugalin cupin mestaruuden.

Lisäksi Costa pelasi suorastaan loistavan Mestarien liigan lohkovaiheen ja seisoi kirjaimellisesti päällään pitäessään Portoa pystyssä. Costa torjui lohkovaiheessa muun muassa kolme rangaistuspotkua. Costalla oli päättyneellä kaudella Mestarien liigan kolmanneksi korkein torjuntaprosentti.

Costan, 23, nykyinen sopimus Porton kanssa ulottuu kesään 2025 asti.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Manchester United ei ole toistaiseksi tehnyt jatkosopimusta De Gean kanssa, sillä se tarkkailee maalivahtimarkkinoita ja suunnittelee hankkivansa uuden ykkösvahdin. De Gean sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kesä-heinäkuun vaihteessa.

LUE MYÖS