Manchester United on entistä enemmän huolissaan siitä, että sen monivuotinen ykkösmaalivahti David de Gea on pelannut viimeisen ottelunsa seurassa, kertoo ESPN.

De Gean, 32, ja Unitedin nykyinen sopimus päättyy tänä kesänä. Manchesterilaisseura ei käyttänyt diilissä ollutta vuoden jatko-optiota, joka umpeutui viime kuussa, mutta osapuolet ovat neuvotelleet uudesta sopimuksesta erilaisilla ehdoilla.

United ja de Gea ovat neuvotelleet ehdoista, joiden mukaan hänen palkkansa laskisi, mutta diiliin sisällytettäisiin merkittäviä bonuksia tiettyjen rajapyykkien saavuttamisesta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
Manchester United confirm David de Gea is not included on their retained list but "discussions remain open over a potential new contract"

Aiemmin keväällä de Gean ja Manchester Unitedin sopimusneuvotteluja pidettiin lähinnä muodollisuutena, mutta nyt seurajohdossa ollaan huolissaan, että espajalaistorjuja saattaa lähteä tänä kesänä ilmaiseksi.

ESPN:n mukaan de Gea on harkinnut paluuta Espanjaan, ja häntä kohtaan on ollut alustavasti kiinnostusta myös Saudi-Arabiasta.

De Gea on viettänyt Old Traffordilla jo 12 vuotta ja pelannut Unitedissa yli 500 ottelua.

Manchesterilaiset etsivät joka tapauksessa tänä kesänä uutta maalivahtia, mutta de Gean lähtö saattaisi tarkoittaa sitä, että United joutuu aloittamaan pre-seasoninsa ilman vakituista ykköstorjujaa.