Tottenham on kiinnostunut Fulhamin topparista Tosin Adarabioyosta, kertoo Sky Sports.

Spursin kiinnostus on vielä alustavaa, mutta seurassa keskustellaan, pitäisikö Fulhamiin olla virallisesti yhteydessä.

Tottenham on seurannut mielenkiinnolla Adarabioyon, 25, sopimustilannetta. Hänen diilinsä oli määrä päättyä tänä kesänä, mutta Fulham käytti vuoden jatko-optionsa.

Osapuolet ovat neuvotelleet myös pidemmästä jatkosopimuksesta, mutta ne eivät ole edenneet. Skyn mukaan Adarabioyo on kiinnostunut ottamaan uuden askeleen urallaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Lyall Thomas

@SkySportsLyall
Exclusive: Tosin Adarabioyo is among the centre-back options being considered by #Tottenham this summer. One year left on his deal at #Fulhamfc + he is open to an exit #thfc #ffc | More on @SkySportsNews skysports.com/transfer-centre

Jos Fulham ja Adarabioyo eivät solmi uutta sopimusta, tämä kesä on käytännössä seuran viimeinen mahdollisuus saada hänestä kelvollinen siirtokorvaus.

Tottenham pyrkii uudistamaan tässä siirtoikkunassa toppariosastoaan. Davinson Sánchezista kuunnellaan tarjouksia ja Clément Lenglet on palannut lainapestiltään Barcelonaan, joskin katalonialaismedian mukaan pysyvästä siirrosta neuvotellaan vielä.

Spurs etsii ensisijaisesti home grown -pelaajia. Englannin ja Nigerian passit omaava Adarabioyo on pelannut koko ikänsä Englannissa, joten hänet lasketaan HG-pelaajaksi.

Adarabioyon lisäksi Tottenham on tarkkaillut myös Crystal Palacen Marc Guéhia, 22, jolla on perässään muitakin seuroja.

Lisää siirtouutisia: