Manchester United yrittää hankkia entisen keskikenttäpelaajansa Darren Fletcherin kaksospojat Jackin ja Tylerin Manchester Cityn akatemiasta, kertoo Athletic.

Skotlantilainen Fletcher, 39, vietti valtaosan pelaajaurastaan kasvattajaseurassaan Unitedissa, jossa hän toimii nykyään teknisenä johtajana.

Hänen 16-vuotiaat poikansa ovat kuitenkin saaneet jalkapallo-oppinsa paikalliskilpailijan arvostetussa akatemiassa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Athleticin mukaan Jack ja Tyler Fletcher lukeutuvat Ison-Britannian lupaavimpien pelaajien joukkoon ikäluokassaan. United lähestyi Cityä viime viikolla neuvotellakseen kaksosten siirrosta, jonka odotetaan tapahtuvan ”huomattavaa” korvausta vastaan. He saavat solmia ensimmäiset ammattilaissopimuksensa ensi maaliskuussa, kun he täyttävät 17 vuotta.

Fletcher ei ole ensimmäinen Manchester Unitedin legenda, jonka jälkikasvu on pelannut Cityn akatemiassa. Esimerkiksi Wayne Rooneyn, Robin van Persien ja Phil Nevillen lapset ovat pelanneet paikalliskilpailijan junioreissa.

City on ollut viime vuosina Unitedia menestyneempi sekä miesten edustustasolla että vanhimmissa juniorijoukkueissa. Cityn alle 18-vuotiaiden joukkue on voittanut neljä peräkkäistä liigamestaruutta ja sen alle 21-vuotiaat ovat kolmen liigamestaruuden putkessa.