Arsenal on joutunut vetämään uuden kotipelipaitansa myynnistä Adidaksen suunnitteluvirheen takia, kertoo Sky Sports.

Tykkimiesten uudella pelipaidalla kunnioitetaan joukkueen ”Invincibles”-kautta, josta on ensi kauden päätteeksi vierähtänyt 20 vuotta. Kaudella 2003-2004 Arsène Wengerin luotsaama Arsenal voitti Valioliigan mestaruuden häviämättä otteluakaan.

Arsenalin voittamaton kausi näkyy uudessa pelipaidassa W- ja D-kirjaimina (voitot ja tasapelit), jotka kuvastavat joukkueen tuloksia sen voittamattomalla kaudella.

Adidaksen valmistamasta paidasta löytyi kuitenkin virheellisesti vain 32 tulosta, joten uusi paita on vedetty myynnistä, kunnes suunnitteluvirhe on korjattu.

Paitavalmistaja on luvannut rahat takaisin ihmisille, jotka ehtivät ostaa virheellisen peliasun.

– Kauden 2023-24 Arsenalin aidot kotipaidat eivät ole tilapäisesti saatavilla, kun suunnitteluvirhettä korjataan, kommentoi Adidas lausunnossaan.

– Teemme tiivistä yhteistyötä seuran ja yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistaaksemme, että pelipaitoja on saatavilla mahdollisimman pian, ja tarjoamme täyden hyvityksen kannattajille, jotka ovat jo ostaneet yhden.

– Tämä suunnitteluvirhe ei vastaa brändinä asettamiamme standardeja, ja pyydämme anteeksi seuralta ja sen kannattajilta.

Arsenal Shirt Collection

@ArsenalShirt
Adidas have apologised to Arsenal and supporters for their error, with a full refund being offered to those who bought the shirt.

Adidas said: “The 23-24 Arsenal Home Authentic Jerseys are temporarily unavailable while a design error is being corrected.”

📰Source: @sr_collings

Linkki twiittiin.