Manchester Unitedin laitahyökkääjän Antonyn tyttöystävän, Gabriela Cavallinin, kerrotaan jättäneen rikosilmoituksen Brasilian poliisille aiemmin kesäkuussa. Rikosilmoitus koskee Antonya.

Cavallin kävi hiljattain Record TV:n haastateltavana. Hän kertoo haastattelussa kokeneensa väkivaltaa ensimmäisen kerran Brasiliassa viime vuoden puolella.

– Hän piteli minusta molemmin käsin, heitti minut sängylle ja kaatui päälleni, Cavallin selittää.

– Silikoniproteesini meni silloin sijoiltaan. [S]e sai aikaan sellaista hengenahdistusta, että näytti siltä kuin olisin tehnyt kuolemaa.

Cavallinin itsensä mukaan hän tarvitsi 40 tikkiä rintaansa tapahtuneen seurauksena. Hän esittää Antonyn uhkailleen, että hän ja hänen syntymätön poikansa saisivat kuolla, jos hän jättäisi Antonyn. Cavallin kärsi keskenmenon kesäkuussa 2022. Cavallin kertoo, ettei Antony enää sallinut hänen poistua talonsa ulkopuolelle.

– [Antony] rikkoi matkalaukkuni, otti käsilaukkuni, passini. Hän rikkoi puhelimeni. Hän ei päästänyt minua lähtemään.

– Olin vankina iltakymmenestä puoli neljään aamulla. Kutsun sitä ”yksityiseksi vankeudeksi”. Halusin vain päästä pois, ja hän kertoi minulle, etten saisi lähteä ennen kuin olin pyyhkinyt kaikki [tiedot].

– Luulen, että hänen äitinsä soitti hänen fysioterapeutilleen ja pyysi apua. Kukaan ei pystynyt kontrolloimaan [tilannetta].

Cavallin vahvistaa, että hän aikoo matkustaa Englantiin ja ”tehdä kaikkensa”, jotta Antony joutuisi vastuuseen hänen kuvailemistaan teoista.

Antony, 22, ei ole toistaiseksi vastannut median kommenttipyyntöihin. United maksoi hänestä 95 miljoonaa euroa viime kesänä, mikä tekee hänestä kaikkien aikojen 15:nneksi kalleimman pelaajan. Siirto järjestettiin joukkueen managerin Erik ten Hagin pyynnöstä. Kyse on siis merkittävästä investoinnista. Antony ei ole toistaiseksi ollut erityisen kustannustehokas pelaaja, sillä aikakausi Unitedissa on laskenut hänen markkina-arvoaan.

LUE MYÖS: