Liverpool ja RB Leipzig neuvottelevat keskikenttäpelaaja Fábio Carvalhon mahdollisesta lainasiirrosta Saksaan, kertoo Athletic.

Leipzig teki hiljattain noin 11,6 miljoonan euron tarjouksen Carvalhosta, 20, mutta Liverpool hylkäsi sen välittömästi.

Liverpool ei halua luopua pysyvästi nuorukaisesta, joka siirtyi seuraan vain vuosi sitten Fulhamista vajaan kuuden miljoonan euron korvausta vastaan. Näin ollen potentiaaliseen lainadiiliin ei tulla sisällyttämään osto-optiota.

Myös moni Valioliiga-seura on kiinnostunut Carvalhosta, mutta Leipzig johtaa tällä hetkellä kilpailua hänen allekirjoituksestaan.

Carvalhon debyyttikausi Liverpoolissa oli pienoinen pettymys peliajan osalta. Hän esiintyi 21 ottelussa, mutta minuutteja hänelle kertyi vain 637. Tämän vuoden puolella nuori portugalilaislupaus on pelannut Valioliigassa alle kymmenen minuuttia.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Liverpool are in talks with RB Leipzig over a season-long loan move for Fabio Carvalho.

Leipzig made a permanent offer of around £10million for Carvalho before the end of last season, which #LFC dismissed as derisory.

More from @JamesPearceLFC

theathletic.com/4634826/?sourc…
theathletic.com

Liverpool in talks with RB Leipzig over Carvalho loan

Liverpool are in talks with RB Leipzig over a season-long loan move for Fabio Carvalho. The 20-year-old attacking midfielder is keen on the idea of spending the 2023-24 season with the Bundesliga...

Linkki twiittiin.