Arsenalin entinen keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey kehottaa seuraa pitämään kiinni hyökkääjälupaus Folarin Balogunista.

Balogun, 21, on viettänyt viimeiset 18 kuukautta lainalla – ensin puoli vuotta Mestaruussarjan Middlesbrough’ssa ja viime kauden ranskalaisessa Reimsissä, jolle hän tehtaili komeat 22 maalia.

Yhdysvaltain A-maajoukkueessa hiljattain debytoinut Balogun on kovassa nosteessa, mutta monet ovat kyseenalaistaneet, löytyykö hänelle paikkaa Arsenalin ykkösmiehistössä.

Balogun on itse sanonut, että lainalle hän ei halua enää lähteä, joten vaihtoehdoiksi jäävät pysyvä siirto tai läpimurto Tykkimiesten pelaavaan kokoonpanoon.

Arsenalia vuosina 2008-2019 edustanut Ramsey, 32, kohtasi Balogunin päättyneellä kaudella kahdesti nykyisen seuransa OGC Nicen kanssa. Walesilaiskonkari uskoo, että Balogun on ansainnut näytönpaikan Lontoossa.

– Hän on todella hyvä pelaaja. Me pelasimme häntä vastaan pari kertaa ja hän oli näkemäni perusteella todella jännittävä pelaaja, kommentoi Ramsey Goalin mukaan.

– Arsenalilla on monia hyviä pelaajia, mutta hän on ehdottomasti laadukas pelaaja. Hän on tarpeeksi hyvä Valioliigaan.

Lehtitietojen mukaan ainakin saksalaiset RB Leipzig ja Eintracht Frankfurt sekä ranskalainen AS Monaco ovat kiinnostuneita Balogunista.

Arsenalin edustusjoukkueessa Balogun on esiintynyt kymmenen kertaa ja onnistunut maalinteossa kahdesti.

Lue lisää Arsenalista: