Tottenham on kiinnostunut Wolfsburgin topparista Micky van de Venistä, kertoo Guardian.

Keskuspuolustajana ja vasempana laitapakkina viihtyvä van de Ven, 22, esiintyi päättyneellä kaudella yhtä vaille kaikissa Wolfsburgin sarjapeleissä.

Hän oli mukana Hollannin alustavassa MM-kisaryhmässä, muttei päässyt lopulliseen nippuun mukaan. A-maajoukkuedebyytti on vielä tekemättä, mutta van de Ven on parhaillaan edustamassa Hollantia alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa.

Van de Venin ja Wolfsburgin sopimusta on jäljellä vielä monta vuotta, mutta hän on tehnyt edustajiensa kanssa selväksi, että seuravaihdos saattaa olla käsillä jo tänä kesänä. Huhuissa häntä on viety vahvasti myös Liverpooliin.

– Tietysti olen kuullut Liverpool-huhuista ja tiedän, että he ovat tarkkailleet minua aiemmin. Siinä kaikki. Liverpool on toki mahtava seura, kommentoi van de Ven Voetbal Internationalille.

– Saatan lähteä tänä kesänä [Wolfsburgista]. Olen avoin ajatukselle, jos jokin mukava seura ilmaantuu hyvän suunnitelman kanssa.

Van de Venin lisäksi Tottenham on tarkkaillut lehtitietojen mukaan myös Bayer Leverkusenin Edmond Tapsobaa, Juventuksen Gleison Bremeriä, Fulhamin Tosin Adarabioyoa sekä Crystal Palacen Marc Guéhia.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
EXCL: Tottenham have included Micky van de Ven on their shortlist for the new centre back alongside Edmond Tapsoba as both are appreciated by the club. 🚨⚪️ #THFC

Talks already took place for Wolfsburg’s Dutch centre back represented by team Raiola.

Linkki twiittiin.