Arsenal on vahvistanut hankkineensa hyökkääjä Kai Havertzin Chelseasta ”monivuotisella” sopimuksella.

Athleticin mukaan Tykkimiehet maksaa Saksan maajoukkuepelaajasta alustavasti 72 miljoonaa euroa ja mahdollisesti 3,5 miljoonaa euroa bonuksina myöhemmin.

Havertz, 24, siirtyi Englantiin ja Chelseaan vuonna 2020 Bayer Leverkusenista 80 miljoonalla eurolla.

Saksan maajoukkuepelaaja esiintyi Chelsean paidassa 139 ottelussa tehden niissä yhteensä 32 maalia ja syöttäen 15. Parhaiten Havertz muistetaan Manchester Cityä vastaan pelatusta vuoden 2021 Mestarien liigan finaalista, jossa hän iski ottelun ainoan maalin.

– On erittäin jännittävää liittyä tähän uskomattomaan seuraan ja olla osa Arsenal-perhettä. Tällä seuralla on niin suuri historia, ja toivon, että voimme saavuttaa paljon asioita, kommentoi Havertz Arsenalin sivuilla.

– Mentaliteetti Arsenalin joukkueessa on erittäin korkea, ja sen voi tuntea. Se oli yksi syy siihen, miksi Arsenalia vastaan on ollut niin vaikea pelata viime aikoina.

– Tavoitteena on voittaa pokaaleja, ja aion antaa kaikkeni saavuttaakseni sen kannattajien ja kaikkien seuran työntekijöiden puolesta. Odotan innolla, että pääsen tapaamaan kaikki pelaajat ja henkilökunnan, kun palaamme pre-seasonille.

Arsenal

@Arsenal
We keep moving forward.​

Kai Havertz is a Gunner ❤️

Linkki twiittiin.