Evertonin laitapuolustaja Séamus Coleman on allekirjoittanut ensi kauden loppuun asti ulottuvan jatkosopimuksen.

Vuodesta 2019 kapteeninnauhaa kantanut Coleman, 34, aloittaa jo 15. kautensa Evertonissa. Hän on Toffeesin nykyjoukkueen pitkäaikaisin pelaaja seurassa.

Kaikkiaan Irlannin maajoukkuekippari on esiintynyt Evertonin paidassa 409 kertaa. Colemania on pidetty seurahistorian parhaana hankintana, sillä Toffees maksoi tunnetusti hänestä Sligo Roversille vain 60 000 puntaa.

– Kaikki tietävät, kuinka paljon Everton merkitsee minulle, minkä vuoksi on erityistä allekirjoittaa tämä uusi sopimus ja jatkaa pelaamista tässä hienossa seurassa, kommentoi Coleman Evertonin sivuilla.

– Siitä hetkestä lähtien, kun liityin seuraan yli 14 vuotta sitten, tuki, jota perheeni ja minä olemme saaneet kannattajiltamme ja kaikilta seuran työntekijöiltä, on ollut uskomatonta, enkä koskaan pidä itsestäänselvyytenä sitä, kuinka onnekas olen, että saan edustaa Evertonia.

Everton välttyi viime kaudella niukasti putoamiselta, kun se jäi vain kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolelle.

Everton

@Everton
Seamus Coleman will extend his long-serving and hugely-respected #EFC playing career into a 15th season! 💪📝

Linkki twiittiin.