Chelsean keskikenttäpelaaja Ruben Loftus-Cheek on liittynyt pysyvällä siirrolla AC Milanin riveihin.

Loftus-Cheek, 27, on solminut Milanin kanssa neljän vuoden sopimuksen. Lehtitietojen mukaan Chelsea saa siirrosta alustavasti 16 miljoonan euron korvauksen, joka voi kasvaa bonusten myötä vielä neljällä miljoonalla.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Loftus-Cheek siirtyy urallaan Englannin tai ylipäätään Lontoon ulkopuolelle. Hän on pelannut Chelseassa kahdeksanvuotiaasta saakka ja käynyt lainalla Crystal Palacessa sekä Fulhamissa.

Loftus-Cheekistä povattiin pitkään johtavaa tähteä Chelsean keskikentälle, mutta loukkaantumisista kärsinyt taituri ei ikinä onnistunut täysin lunastamaan odotuksia Stamford Bridgellä.

Hän esiintyi Chelsean paidassa kaikkiaan 155 ottelussa tehden niissä yhteensä 13 maalia ja syöttäen 18. Englannin A-maajoukkueessa Loftus-Cheek on pelannut kymmenen kertaa, joista viimeisin oli marraskuussa 2018.

Chelsean tyhjennysmyynti on johtanut jo usean pelaajaan myyntiin tänä kesänä. Loftus-Cheekin lisäksi seuran ovat jättäneet Kai Havertz, Mateo Kovačić, Kalidou Koulibaly, Édouard Mendy, N’Golo Kanté ja Tiemoué Bakayoko, jonka sopimus päättyi viime kauteen.

Linkki twiittiin.