Liverpoolin keskikenttäpelaaja Thiago Alcântara on hylännyt rahakkaan tarjouksen Saudi-Arabiasta, kertoo Athletic.

Thiagon, 32, tämänhetkinen suunnitelma on jatkaa Liverpoolissa sopimuksensa loppuun, eli ensi kesään saakka, mutta nimeämätön saudiseura yrittää vielä houkutella häntä Lähi-Itään tässä siirtoikkunassa.

Liverpool ei ole saanut Thiagosta tarjousta, mutta saudiseura on ollut yhteydessä suoraan hänen edustajiinsa.

Thiago on Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin ensi kauden suunnitelmissa. Seuraa ei haittaa, jos Thiago lähtee ensi kesänä ilmaiseksi diilinsä päätyttyä, mutta Liverpool joutuu miettimään suunnitelmansa uusiksi, jos pelaaja haluaakin lähteä jo nyt.

Liverpool on vahvistanut tänä kesänä keskikenttäänsä Alexis Mac Allisterilla (Brighton) ja Dominik Szoboszlailla, joiden lisäksi tähtäimessä on vielä Southamptonin Roméo Lavia.

Thiago on edustanut Liverpoolia kolme kautta siirryttyään seuraan Bayern Münchenistä 22 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut Liverpoolissa lähes sata ottelua, mutta häntä ovat piinanneet jatkuvat loukkaantumishuolet.

Linkki twiittiin.