Roberto Firmino on solminut kolmen vuoden sopimuksen Saudi-Arabian pääsarjassa pelaavan Al-Ahlin kanssa.

Firmino, 31, edusti edelliset kahdeksan kautta Liverpoolia, jossa hänen sopimuksensa päättyi tänä kesänä.

Brassihyökkääjä pelasi Liverpoolissa 362 ottelua tehden niissä yhteensä 111 maalia ja syöttäen 79. Hän voitti Anfieldin isäntien kanssa seitsemän pokaalia, mukaan lukien yhden Valioliigassa ja yhden Mestarien liigassa.

Firminon lisäksi Liverpoolista ovat lähteneet tänä kesänä Naby Keïta (Werder Bremen), James Milner (Brighton) ja Alex Oxlade-Chamberlain.

Al-Ahliin on siirtynyt tänä kesänä myös Chelsealle Mestarien liigan voiton torjunut Édouard Mendy. Saudi-Arabia on houkutellut viime aikoina Euroopasta useita nimekkäitä pelaajia ja valmentajia pääsarjaansa rahakkailla sopimuksilla.

Linkki twiittiin.