Mestaruussarjassa pelaavan Millwallin omistaja ja puheenjohtaja John Berylson on kuollut 70-vuotiaana tiistaina sattuneen ”traagisen onnettomuuden” seurauksena, kertoo seura tiedotteessaan.

Yhdysvaltalainen Berylson tuli ensimmäisen kerran mukaan Millwallin toimintaan vuonna 2006. Hänestä tuli merkittävä osakkeenomistaja vuonna 2007, kun hän johti konsortiota, joka sijoitti tuolloin Ykkösliigassa pelanneeseen joukkueeseen.

Berylson korvasi Stewart Tillin puheenjohtajana samana vuonna ja näki seuran kaksi nousua Mestaruussarjaan. Viimeisin nousu tapahtui vuonna 2017, josta lähtien Millwall on säilyttänyt asemansa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Hän oli todella hieno mies, uskomattoman omistautunut perheelleen, sanoo Millwall lausunnossaan.

– Hän eli tarinallisen elämän, joka oli täynnä väriä ja iloa. Hän oli äärettömän huomaavainen muita kohtaan ja hänellä oli loputon halu jakaa valtava tietonsa ja kokemuksensa auttaakseen ihmisiä.

Millwall ei ole julkaissut tarkempia yksityiskohtia Berylsonin kuoleman ympärillä. Seurapomon jälkeen jäävät vaimo Amy ja kolme lasta Jennifer, James ja Elizabeth.

Linkki twiittiin.