Manchester United on vahvistanut hankkineensa keskikenttäpelaaja Mason Mountin Chelseasta.

Englannin maajoukkuepelaaja on solminut Unitedin kanssa viiden vuoden sopimuksen, joka sisältää jatko-option yhdestä lisäkaudesta.

Lehtitietojen mukaan Chelsea saa alustavasti kasvatistaan 64 miljoonaa euroa, mutta summa voi kasvaa bonusten myötä 70 miljoonaan saakka.

Mount, 24, pelasi Chelseassa 195 ottelua tehden niissä yhteensä 33 maalia ja syöttäen 37. Hän voitti lontoolaisten kanssa kertaalleen Mestarien liigan, seurajoukkueiden MM-turnauksen ja UEFA Super Cupin.

– Ei ole koskaan helppoa jättää seuraa, jossa on kasvanut, mutta Manchester United tarjoaa minulle uuden jännittävän haasteen urani seuraavalle vaiheelle. Pelattuani heitä vastaan tiedän, kuinka vahvaan joukkueeseen olen liittymässä, enkä malta odottaa, että saan olla osa tämän joukkueen intohimoa voittaa suurpokaaleja, kommentoi Mount uuden seuransa sivuilla.

– Kaikki näkevät, että tämä seura on ottanut suuria askelia Erik ten Hagin alaisuudessa. Olen tavannut managerin ja keskustellut hänen suunnitelmistaan, enkä voisi olla enempää innoissani tulevista kausista. Olen valmis kovaan työhön, jota täällä odotetaan.

– Olen valtavan kunnianhimoinen. Tiedän, kuinka uskomattomalta tuntuu voittaa suurpokaaleja ja tiedän, mitä se vaatii. Annan kaikkeni kokeakseni sen uudestaan Manchester Unitedissa.

Manchester United

@ManUtd
✍️ It's official.

Welcome to Manchester United, Mason Mount! 🔴

#MUFC

Linkki twiittiin.