Tottenham on tehnyt erikkäin rahakkaan jatkosopimustarjouksen tähtihyökkääjälleen Harry Kanelle, kertoo Guardian.

Kane, 29, tienaa 234 000 euroa viikossa nykyisellä diilillään, joka päättyy ensi kesänä.

Uusi sopimus nostaisi hänen palkkatasoaan merkittävästi, mutta Englannin maajoukkuekapteeni ei aio hoppuilla päätöksensä kanssa. Kane ei ole aikeissa solmia uutta sopimusta välittömästi, eikä koko kesän siirtoikkunan aikana.

Bayern München teki viime viikolla 70 miljoonan euron tarjouksen Kanesta. Saksan suurseuran päävalmentaja, Chelseasta tuttu Thomas Tuchel on Kanen suuri ihailija.

Spursin tämänhetkinen kanta on, että Kane ei ole myytävänä. Seuran puheenjohtaja Daniel Levy tietää, että hänen suosionsa kannattajien keskuudessa laskisi entisestään, jos Kane, Tottenhamin kaikkien aikojen maalintekijä, siirtyisi tänä kesänä muualle.

Kane ei ole vielä tavannut Tottenhamin uutta päävalmentajaa Ange Postecoglouta. Seurapomo Levy toivoo, että uusi käskyttäjä ja laadukkaat hankinnat saavat joukkueen ykköstykin jäämään Tottenhamiin.

Englannin maajoukkuekipparin vaihtoehdot ovat täysin auki. Kane saattaa lähteä tänä kesänä siirtokorvausta vastaan tai ensi kesänä ilmaiseksi. Myös jatkosopimus on mahdollisuus, mutta Guardianin mukaan se on vaihtoehdoista epätodennäköisin tällä hetkellä.

Viime kaudella Kane pelasi Tottenhamissa 49 ottelua tehden niissä yhteensä 32 maalia ja syöttäen viisi.

Squawka

@Squawka
Harry Kane's Premier League records:

◉ Most away goals (112)
◉ Most weak-foot goals (41)
◉ Most goals for a single club (213)
◉ Most goals in a calendar year (39)
◉ Most headed goals in a season (10)
◉ Most Player of the Month awards (7)
◉ Most matches scored in during a…

Linkki twiittiin.