Internazionale on hylännyt Manchester Unitedin ensimmäisen tarjouksen maalivahti André Onanasta, mutta Sky Sportsin mukaan pelaajan lähipiirissä uskotaan, että siirto toteutuu vielä.

Unitedin ensimmäinen tarjous oli 45 miljoonaa euroa. Inter on asettanut Onanan, 27, hinnaksi 60 miljoonaa euroa, mutta lähteiden mukaan seurat saattavat päästä kompromissiin siirtosummasta.

Kamerunilaisvahdin on määrä aloittaa pre-season Interin kanssa ensi viikon torstaina. Pelaajan leirissä uskotaan, että kaikki osapuolet haluavat siirron pakettiin ennen sitä.

Onana on tehnyt selväksi halunsa siirtyä Manchester Unitediin ja yhdistää jälleen voimansa manageri Erik ten Hagin kanssa, jonka alaisuudessa hän pelasi Ajaxissa.

Sky Sportsin tietojen mukaan Manchester United toivoo 52,5 miljoonan euron tarjouksen riittävän Interille. United on linjannut jyrkästi, että se ei aio taipua tämän kesän siirtoneuvotteluissa summiin, joita se ei halua maksaa.

Onana on Manchester Unitedin ykkösvaihtoehdo uudeksi maalivahdiksi, mutta seura on pitänyt silmällä myös Feyenoordin Justin Bijlow’ta, Brenfordin David Rayaa ja Porton Diogo Costaa siltä varalta, että yhteisymmärrystä Interin kanssa ei löydy.

Unitedin monivuotisen ykkösmaalivahdin David de Gean sopimus päättyi kuunvaihteessa, eikä hänen tulevaisuudestaan ole vielä tietoa. Manchesterilaisseura on toistaiseksi estänyt muiden maalivahtiensa siirtoaikeet.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Direct contacts are taking place again between Manchester United and Inter for André Onana deal. 🔴 #MUFC

More to follow ⤵️

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Manchester United will proceed with new verbal bid for André Onana. Conversations will continue with Inter as opening bid worth €40m plus €5m add-ons has been rejected. 🔴 #MUFC

Onana's position is clear: prepared to accept Man United if the two clubs will agree on fee.

Linkki twiittiin.