Fulhamin ja laitahyökkääjä Willianin neuvottelut uudesta sopimuksesta ovat edenneet merkittävästi, kertoo Athletic.

Aiemmin kesällä uutisoitiin, että Willian, 34, on jättämässä Fulhamin, koska seura ei suostunut hänen palkkapyyntöönsä.

Brassimedian mukaan Willian odotti Fulhamin suostuvan hänen uuteen palkkapyyntöönsä, koska hän saapui seuraan historiaansa nähden edullisella sopimuksella.

Willian on halunnut ensisijaisesti jatkaa Craven Cottagella, mutta sopimustilanteensa takia hän on käynyt alustavia neuvotteluja myös muiden Valioliiga-seurojen kanssa. Brasilialaislaiturin edellinen sopimus Fulhamin kanssa päättyi kuunvaihteessa, joten hän on parhaillaan vapaa agentti.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Willian on sittenkin jäämässä Fulhamiin. Viime kaudella hän tienasi noin 60 000 euroa viikossa, mutta Fulhamin uusi tarjous lähes tuplaisi hänen viikkotienestinsä.

Uuden sopimuksen pituus ei ole vielä tiedossa. Willian on toivonut kahden vuoden sopimusta, mutta Fulham tarjosi ensiksi hänelle vuoden diiliä, joka sisältäisi molemminpuolisen jatko-option.

Fulhamin manageri Marco Silva haluaa ehdottomasti pitää kokeneen Willianin joukkueessaan. Viime kaudella brassilaituri esiintyi 30 ottelussa tehden niissä yhteensä viisi maalia ja syöttäen kuusi.

Linkki twiittiin.