Chelsean uusi manageri Mauricio Pochettino sanoo, että seuran omistajilla Todd Boehlylla ja Behdad Eghbalilla ei ole asiaa joukkueen pukuhuoneeseen tai harjoituskentälle ilman hänen lupaansa.

Viime vuonna Chelsean ostaneet Boehly ja Eghbali vierailivat viime kaudella säännöllisesti Chelsean pukuhuoneessa. Brightonia vastaan kärsityn kotitappion jälkeen Boehly puhutteli pelaajia pukuhuoneessa ja kuvaili heidän esitystään ”häpeälliseksi”. Lisäksi omistajakaksikko on käynyt usein Cobhamissa seuraamassa joukkueen harjoituksia.

Pochettino sanoo, että hän ei ole periaatteessa vierailuja vastaan, mutta niistä on sovittava etukäteen.

– Meidän on ensinnäkin ymmärrettävä, että he omistavat seuran ja meidän on kunnioitettava sitä, sanoi Pochettino Telegraphin mukaan.

– Toinen asia on puhua siitä, miten meidän on käyttäydyttävä, koska se on tärkeä asia – Englannin kulttuuri, jalkapallo Englannissa. Minun vastuullani on auttaa ja lisätä tietämystämme ja kapasiteettiamme tämän kulttuurin luomiseksi, jotta kaikki tietävät, miten käyttäytyä eri tilanteissa.

– Tietenkin minulle on enemmän kuin tervetullutta, jos omistaja tulee pukuhuoneeseen, harjoituskentälle. Mutta, kuten sanoin, heidän täytyy aina kommunikoida se minulle. Minun täytyy tietää ja valmistautua, koska täällä Englannissa tämäntyyppinen asia on todella erityinen.

– Ehkä se menee muissa maissa eri tavalla, mutta täällä se on niin. Valmentajalla tai managerilla on vaikutusvaltaa koko seuraan, kannattajiin, pelaajiin, henkilökuntaan, kaikkiin. Meidän on luotava tämä [kulttuuri].

– Minä olen enemmän kuin iloinen, jos he ovat lähellä meitä, mutta valmentaja on se, joka päättää, miten pukuhuoneessa, kentällä ja harjoituksissa toimitaan. Me luomme yhdessä urheilutoimenjohtajan kanssa linjan.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
"My target is to win, if you’re in a club like Chelsea, you can’t talk about doing a nice job or playing well!" 💪

Mauricio Pochettino outlines his aims for Chelsea...🏆

Linkki twiittiin.