Fabinho uskoo Alexis Mac Allisterin ja Dominik Szoboszlain hankintojen Liverpoolin keskikentälle olevan elintärkeitä. Brasilialaispelaajan mukaan joukkue aikoo tehdä kaikkensa sopeuttaakseen uudet tulokkaat nopeasti seuraan.

Liverpool menetti kolme keskikenttäpelaajaansa tänä kesänä Alex Oxlade-Chamberlainin, James Milnerin ja Naby Keitan jätettyä seuran. Brightonista värvätty Argentiinan maajoukkuepelaaja Mac Allister, 24, ja RB Leipzigista saapunut Szoboszslai, 22, uudistavat Jürgen Kloppin keskikenttää.

– Toivomme heidän olevan valmiita pelaamaan kanssamme. Autamme heitä sopeutumaan ja toivottavasti he saavat seuran ideoista kiinni mahdollisimman nopeasti, Fabinho kommentoi LFC TV:lle.

– Me menetimme kolme meille viiden tai kuuden vuoden ajan tärkeää keskikenttäpelaajaa. On hienoa, että saamme hyviä pelaajia tilalle, koska me tarvitsemme heitä.

– Se meidän pelitapamme ja intensiteettimme tarvitsee jopa kuusi pelaajaa keskikentälle. Kolme tai neljä ei riitä. On siis hyvä, että meillä on nyt nämä kaksi pelaajaa. Olemme pelanneet heitä vastaan ja tiedämme kuinka hyviä he ovat.

LUE MYÖS!