Chelsean hyökkääjä David Datro Fofana siirtyy tulevaksi kaudeksi lainalle Union Berliniin. Diili ei sisällä osto-optiota.

Fofana, 20, siirtyi Chelseaan tammikuussa Moldesta 12 miljoonalla eurolla ja solmi kesään 2029 ulottuvan sopimuksen, joka sisältää jatko-option yhdestä lisävuodesta.

Norsunluurannikon maajoukkuehyökkääjä on ehtinyt Chelsean paidassa neljä kertaa, mutta maalitiliään hän ei ole vielä saanut auki. Norjassa pelatessaan Fofana iski Moldelle 65 ottelussa yhteensä 24 osumaa.

Union Berlin tuli viime kaudella Saksan Bundesliigassa neljänneksi ja pääsee siten pelaamaan Mestarien liigassa ensimmäistä kertaa historiassaan. Chelsea ei osallistu tulevalla kaudella lainkaan europeleihin.

– Union on kehittynyt erittäin vahvasti viime vuosina, ja olen todella innoissani, kun saan olla mukana tässä tulevana kautena, kommentoi Fofana lainaseuransa sivuilla.

1. FC Union Berlin (English)

@fcunion_en
Well, Unioner. It's a beautiful morning. The birds are singing, the sun is high...

AND DAVID DATRO FOFANA IS AN UNIONER

Welcome to the family, David. Eisern!!!
bit.ly/3XLnTxO
fc-union-berlin.de

Union Sign David Datro Fofana on loan

1. FC Union Berlin have signed David Datro Fofana from Chelsea FC for the 2023/24 season. The Ivorian will join the team on loan for one year.

Linkki twiittiin.