Aston Villa on vahvistanut hankkineensa toppari Pau Torresin Villarrealista.

Siirtomarkkinoiden erikoistoimittajan Fabrizio Romanon mukaan Villa maksaa Espanjan maajoukkuepuolustajasta alustavasti 32,5 miljoonaa euroa, mutta summa voi nousta bonusten myötä vielä viidellä miljoonalla eurolla.

Birmingham Live kertoo, että Torres, 26, on solminut uuden seuransa kanssa viiden vuoden sopimuksen.

Torres pääsee Villassa yhdistämään jälleen voimansa Unai Emeryn kanssa, joka valmensi häntä jo Villarrealissa.

Vasenjalkainen espanjalaispuolustaja on viettänyt koko tähänastisen uransa Villarrealissa, jonka edustusjoukkueessa hän esiintyi 173 kertaa. Torres oli Espanjan mukana Qatarin MM-kisoissa ja pääsi kentälle yhdessä ottelussa.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Welcome to Aston Villa, @PauTTorres. 🇪🇸

Linkki twiittiin.