Liverpoolin kapteeni ja keskikenttäpelaaja Jordan Henderson on kallistumassa siihen, että hän hyväksyy Saudi-Arabiasta saamansa tarjouksen, kertoo Athletic.

Henderson, 33, on saanut Al-Ettifaqilta tarjouksen, joka nelinkertaistaisi hänen palkkansa. Saudiseuran päävalmentajaksi siirtyi hiljattain Liverpool-legenda Steven Gerrard, jolla on ollut iso rooli Hendersonin tavoittelussa

Liverpoolin ja Hendersonin sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta, joten Al-Ettifaqin olisi maksettava hänestä siirtokorvaus.

Joissain lähteissä on uutisoitu, että Henderson ei ole kiinnostunut siirrosta Saudi-Arabiaan, koska hän kokee, että se heikentäisi hänen mahdollisuuksiaan päästä Englannin EM-kisajoukkueeseen.

Monet ovat myös tuoneet esille sen, että Henderson on äänekkäästi tukenut seksuaalivähemmistöjä. Saudi-Arabiassa homoseksuaalisuus on kuitenkin laitonta.

Henderson siirtyi Liverpooliin Sunderlandista vuonna 2011, ja hänet nimitettiin joukkueen kapteeniksi Gerrardin lähdön jälkeen vuonna 2015. Kaikkiaan Henderson on esiintynyt Liverpoolin paidassa lähes 500 kertaa.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 Jordan Henderson leaning towards accepting life-changing Al Ettifaq offer. 33yo set to decide imminently. Would quadruple Liverpool wages. Gerrard driving pursuit. If Henderson approves, clubs will immediately hold talks on deal @TheAthleticFC #LFC #SPL theathletic.com/4687088/2023/0…
theathletic.com

Henderson leaning towards accepting Saudi move

Liverpool captain Jordan Henderson is leaning towards accepting an offer from Saudi Pro League side Al Ettifaq. Henderson is expected to make a decision imminently, with the England international...

Linkki twiittiin.