Everton on tehnyt vuoden sopimuksen laitapuolustaja Ashley Youngin kanssa.

Young, 38, siirtyy Toffeesiin Aston Villasta, jossa hän pelasi vuosina 2007-2011 ja kaksi viimeisintä kautta ennen sopimuksensa päättymistä.

Englannin entinen maajoukkuepelaaja on aiemmin urallaan edustanut myös Internazionalea, Manchester Unitedia ja kasvattajaseuraansa Watfordia, jossa hän pelasi yhdessä Evertonin managerin Sean Dychen kanssa.

Tiukalla budjetilla operoiva Everton etsi leveyttä pakkiosastolleen, ja Young pystyy pelaamaan kummallakin laidalla. Nuorempana hänet tunnettiin laitahyökkääjänä.

– Tiedän, että Evertonilla ei ole mennyt kovin hyvin parin viime kauden aikana, mutta managerin kunnianhimo, puhuminen hänen kanssaan ja sen kuuleminen, mitä hän haluaa tehdä muuttaakseen seuran, oli avaintekijä päätöksessäni, kommentoi Young seuran tiedotteessa.

– Toinen on Evertonin koko. Se on massiivinen seura, jolla on yksi parhaista kannattajakunnista. Se on fantastinen tilaisuus. Olen iloinen saadessani tilaisuuden olla täällä ja haluan vain päästä aloittamaan.

Young on Evertonin kesän ensimmäinen hankinta.

Linkki twiittiin.