Romelu Lukakun oli määrä siirtyä seuraavien päivien aikana Chelseasta Internazionaleen.

Inter lähetti Chelsealle noin 35 miljoonan euron tarjouksen Lukakusta ja uskoi sen riittävän siihen, että siirto saadaan maaliin ja Inter olisi voinut tuoda Lukakun Milanoon jo alkuviikosta.

Toisin kävi.

Sky Sport Italian saamien tietojen mukaan Interin urheilutoimenjohtaja Piero Ausilio ilmoitti lauantaina Chelsealle, ettei Inter aio enää jatkaa siirtoneuvotteluja Lukakusta, eikä siten hanki hyökkääjää riveihinsä.

Interin mielipide muuttui pikaisesti, sillä seura sai kuulla Lukakun keskustelevan Juventuksen kanssa sopimuksesta. Inter ja Juventus ovat toistensa suurimpia vihollisia Italiassa. Ausilio soitti perjantai-iltana Lukakulle kertoakseen, ettei Inter enää jatka neuvotteluja Chelsean kanssa.

Inter kokee tulleensa loukatuksi, sillä seura teki kaikkensa Lukakun siirron eteen, ja samaan aikaan belgialaiskärki on neuvotellut Interin suurimman vihollisen kanssa.

Juventus on valmis hankkimaan Lukakun, jos se saa Dušan Vlahovićin myydyksi seuraavien viikkojen aikana. Juventus tarjoaa Chelsealle Lukakusta noin 40 miljoonaa euroa.

Lukaku, 29, pelasi viime kauden lainalla Interissä.