Manchester United ja Internazionale ovat päässeet sopuun maalivahti André Onanan siirtosummasta, kertoo Athletic.

Unitedin on määrä maksaa kamerunilaistorjujasta alustavasti 51 miljoonaa euroa, mutta summa voi kasvaa bonusten myötä vielä neljällä miljoonalla eurolla.

Onana, 27, on jo päässyt sopimuksensa henkilökohtaisista ehdoista sopuun. Hänen odotetaan allekirjoittavan Unitedin kanssa viiden vuoden diili, joka sisältää jatko-option yhdestä lisäkaudesta.

Vielä ei ole tiedossa, missä ja milloin Onana suorittaa lääkärintarkastuksensa. Manchester United pelaa keskiviikkona ystävyysottelun Lyonia vastaan Skotlannin Edinburghissa ja lentää sieltä kiertueelleen Yhdysvaltoihin. Onana saattaa matkustaa Manchesteriin tai suorittaa lääkärintarkastuksensa jossain muualla ennen kuin hän liittyy joukkueen mukaan kiertueelle.

Athleticin mukaan Manchester United ei tiedottane siirrosta vielä tänään, tiistaina, sillä viimeisiä yksityiskohtia hiotaan vielä kuntoon.

Onana on korvaamassa Unitedin monivuotisen ykkösvahdin David de Gean, jonka sopimus päättyi viime kauteen. Manchesterissa Onanaa odottaa hollantilaisluotsi Erik ten Hag, jonka alaisuudessa hän pelasi Ajaxissa ennen viime kesän siirtoaan Interiin.

Interissä Onana on ehtinyt pelata 41 ottelua päästäen niissä yhteensä 36 maalia ja pitäen maalinsa puhtaana 19 pelissä. Hän torjui viime kaudella Interin Mestarien liigan finaaliin, jossa Manchester City oli lopulta vahvempi 1-0-tuloksella.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Manchester United have agreed a €51m (£43.9m, $57.4m) fee plus €4m in add-ons with Inter Milan for the signing of Andre Onana.

#MUFC | #PL

More from @lauriewhitwell and @MarioCortegana

Linkki twiittiin.