Liverpool on kiinnostunut Crystal Palacen keskikenttäpelaajasta Cheick Doucourésta, kertoo Athletic.

Malin maajoukkuepelaaja on ehtinyt viettää Selhurst Parkilla vasta vuoden. Hän siirtyi Palaceen viime kesänä ranskalaisesta Lensistä reilun 30 miljoonan euron kaupassa.

Crystal Palace on valmis luopumaan Doucourésta, 23, vain merkittävää summaa vastaan. Hän on tärkeä pelaaja Palacelle, joka saattaa käyttää vertailukohtana Southamptonin Roméo Laviaa ja hänen 58 miljoonan euron hintalappuaan.

Doucouré pelasi debyyttikaudellaan Valioliigassa 34 ottelua, ja Palacen kannattajat valitsivat hänet äänestyksessään viime kauden parhaaksi pelaajaksi.

Crystal Palace on hankkinut tänä kesänä keskikentälleen Jefferson Lerman Bournemouthista, mutta Doucourélle pitäisi etsiä erikseen korvaaja, jos hän jättää seuran.

Liverpool on kartoittanut monia vaihtoehtoja keskikentälleen, sillä sekä Fabinhoa että Jordan Hendersonia kosiskellaan tällä hetkellä rahakkailla tarjouksilla Saudi-Arabiaan.

Doucourén ja Lavian lisäksi Liverpool on pitänyt silmällä Manchester Cityn Kalvin Phillipsiä, Bayern Münchenin Ryan Gravenberchiä, Fiorentinan Sofyan Amrabatia ja Aston Villan Boubacar Kamaraa.

Liverpool on tänä kesänä vahvistanut keskikenttäänsä jo hankkimalla Alexis Mac Allisterin Brightonista ja Dominik Szoboszlain RB Leipzigista. Viime kauden jälkeen Anfieldilta ovat lähteneet sopimuksensa päättäneet Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner ja Naby Keïta sekä lainalle lähtenyt Fábio Carvalho.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Liverpool are interested in Crystal Palace’s Cheick Doucoure as they consider potential midfield options.

#CPFC will only entertain a significant sum due to his importance and may look at Southampton’s £50m valuation of Romeo Lavia as guidance.

#LFC | #PL

📝 @adjones_journo

Linkki twiittiin.