Serbialaisyökkääjä Aleksandar Mitrović on kertonut läheisilleen, että hän ei aio enää ikinä pelata Fulhamin paidassa, uutisoi Sky Sports.

Mitrović, 28, on raivoissaan Fulhamille, koska hän kokee, että seuran asettama hintalappu estää häntä siirtymästä muualle.

Fulham haluaa ykköstykistään 60 miljoonaa euroa, minkä odotetaan käännyttävän kosiskelijat ovelta. Saudiarabialainen Al-Hilal on tehnyt Mitrovićista kaksi tarjousta, mutta Fulham on hylännyt kummatkin.

Skyn mukaan Mitrović harkitsi, että hän kieltäytyisi osallistumasta Fulhamin Yhdysvaltain-kiertueelle, mutta hänen agenttinsa Pini Zahavi ja pelaajayhdistyksen edustajat suostuttelivat hänet lähtemään mukaan.

Zahavi on kehottanut Fulhamin varapuheenjohtajaa Tony Khania pudottamaan Mitrovićin hintapyynnön 40-52 miljoonan euron välille.

Vaikka Mitrović suostui matkustamaan Yhdysvaltoihin, Fulhamissa on kasvamassa pelko siitä, suostuuko serbikärki pelaamaan Valioliigan avauskierroksella ensi kuussa.

Mitrović on ollut Fulhamin tehokkain maalintekijä yhtä vaille jokaisella kaudella siitä lähtien, kun hän liittyi seuraan Newcastlesta viisi vuotta sitten.

Kaikkiaan Mitrović on pelannut Fulhamissa 205 ottelua tehden niissä yhteensä 111 maalia ja syöttäen 22. Hänen sopimuksensa on voimassa kesään 2026 saakka.

Sky Sports News

@SkySportsNews
BREAKING! Aleksandar Mitrovic has told relatives he will never play for Fulham again after the club valued him at £52m.

It’s understood he’s angry at being priced out of a move having been the subject of two failed bids from Al-Hilal. 🚨

Linkki twiittiin.