Fabrizio Romano uutisoi aiemmin tällä viikolla Joško Gvardiolin siirtyvän RB Leipzigistä Manchester Cityyn.

Romanon mukaan seurat olivat päässeet yhteisymmärrykseen Gvardiolin siirtosummasta ja toppari menisi seuraavien päivien aikana Manchester Cityn lääkärintarkastukseen.

RB Leipzigin urheilutoimenjohtaja Max Eberl kumosi Romanon väitteet Sky Deutschlandin haastattelussa.

– Manchester City haluaisi hankkia Joškon. Ei ole mitään yhteisymmärrystä. Sellainen ei ole lähelläkään. Siitä on kirjoitettu paljon ja tuoreimmat uutiset Joškosta yllättivät meidät kaikki. Mutta kuten näette, Joško on täällä kanssamme, joten uutiset eivät pitäneet paikkaansa.

– Joško ei ole käynyt lääkärintarkastuksessa ainakaan meidän tietääksemme. Ja en usko hänen käyneen lääkärintarkastuksessa selkämme takana, koska kyseessä on huippuammattilainen. Olemme ehdottomasti toiveikkaita sen suhteen, että Joško jää tänne. Taistelemme sen eteen. Me emme ole niitä, jotka tässä estävät mitään.

– Meillä on myös omat ideamme. Haluamme nähdä niiden toteutuvan. Jos ne eivät toteudu, jää Joško tänne, Eberl viittasi todennäköisesti siirtosummaan.

RB Leipzig myi aiemmin kesän siirtoikkunassa Dominik Szoboszlain 70 miljoonalla eurolla Liverpooliin. Eberlin mukaan RB Leipzig ei enää tarvitse rahaa.

– Szoboszlain myynti turvasi taloutemme, emmekä tarvitse rahaa. Pidämme ennemmin Joškon täällä.