Moussa Diaby on siirtynyt Bayer Leverkusenista Aston Villaan. Aston Villa tiedotti Diabyn hankinnasta lauantai-iltana.

Aston Villa maksoi Diabysta tiettävästi yli 50 miljoonaa euroa, ja kyseessä on siten selvästi seurahistorian kallein hankinta. Aiemmin kyseistä kunniaa kantoi Emi Buendía. Aston Villa hankki Buendían kaksi vuotta sitten noin 38 miljoonalla eurolla.

Diaby sai myös tarjouksen saudiarabialaiselta Al-Nassrilta, joka oli tosissaan pelaajan kintereillä ja nosti tarjoustaan muutamaan otteeseen. Ranskan A-maajoukkueeseen kuuluva Diaby päätti kuitenkin siirtyä Valioliigaan.

Diaby, 24, ehti edustaa Leverkusenia neljän vuoden ajan. Viime kaudella Diaby teki kaikki kilpailut mukaan lukien 14 maalia ja antoi 11 maalisyöttöä.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Aston Villa is delighted to announce the signing of French international Moussa Diaby! ✍️