Kylian Mbappé on saanut jalkapallomaailman sekaisin. PSG haluaa suurimman tähtensä kaupaksi, mikä on luonnollisesti herättänyt enemmän tai vähemmän kaikki suurseurat.

Toimittaja Fabrizio Romano twiittasi tuoreeltaan, että Saudi-Arabian Al-Hilal on tehnyt Mbappésta 300 miljoonan euron maailmanennätystarjouksen.

Rahalla eurooppalaiset (PSG:tä lukuun ottamatta) eivät pysty saudiseurojen kanssa kilpailemaan, mutta raha ei ole ainoa asia, mikä ratkaisee, kun ostavan seuran on päästävä myös pelaajan kanssa sopimukseen.

Lehtitietojen mukaan Mbappén perässä ovat Al-Hilalin lisäksi Chelsea, Manchester United, Tottenham, Inter ja Barcelona. Osa seuroista tarjoaa tai on jo tarjonnut rahaa ja osa rahaa + pelaajia vaihdossa Mbappéen.

On myös mahdollista, ettei mikään mainituista seuroista onnistu kosiskeluissaan. Yleisesti uskotaan, että Mbappé on kulisseissa jo sopinut siirtyvänsä Real Madridiin ilmaiseksi ensi kesänä. Mbappé on tiettävästi valmis istumaan katsomossa koko tulevan kauden saadakseen tahtonsa läpi.

LUE MYÖS