Pierre-Emerick Aubameyangin isä Pierre Aubame on puhunut poikansa painajaismaisesta vuodesta Chelseassa. Gabonilaishyökkääjä vietti lontoolaisseurassa yhden uransa vaikeimmista kausista.

Aubameyang, 34, saapui Chelseaan viime vuonna Barcelonasta. Hänet seuraan hankkinut Thomas Tuchel korvattiin pian siirron jälkeen uudella päävalmentajalla Graham Potterilla.

Aubameyang esiintyi vuoden aikana 21 ottelussa ja teki kolme maalia. Hänen isänsä viittasi painajaisvuodessa omiin terveysongelmiinsa ja elokuun asuntomurtoon Barcelonassa, jotka vaikuttivat hyökkääjän hyvinvointiin.

– Hänen leukansa murtui, kun hän yritti suojella vaimoaan ja lapsiaan murtovarkailta Barcelonan kodissaan. Hän pelasi Chelseassa alkuun maskin kanssa. Tästä oli tullakseen vain painajaisvuosi, Aubame kommentoi L’Equipelle.

– Nyt se on ohi. Hänellä on taas se hymy. Hän näkee jälleen minussakin valoa, kun pystyn kävelemään ja juoksemaan viimeisimmän leikkaukseni jälkeen.

Aubameyang jätti Chelsean viime viikolla ja siirtyi Marseilleen. Perheessä ollaan helpottuneita, että lontoolaisseura jäi taakse.

– Tämä on suuri helpotus sen hänen kokemansa painajaisvuoden jälkeen. Saudi-Arabiasta oltiin yhteyksissä, mutta kun OM tuli, kuka ei haluaisi pelata siinä seurassa? Erityisesti Afrikassa. Olen saanut jatkuvia viestejä kotoa, Pierre Aubame lisäsi.

LUE MYÖS!