Koko viime valioliigakaudella vain kerran hyväksytyn maalin teossa onnistunut hyökkääjä Richarlison iski pallon kolmesti singaporelaisen Lion City Sailorsin verkkoon, keskiviikkoiltapäivänä Suomen aikaa pelatussa ystävyysottelussa.

Lontoolaisten alku vaikutti kuin jatkolta seuran ympäriltä viime päivinä kentän ulkopuolelta kuulluille uutisille.

LUE: Tottenhamin omistaja vakavissa lakiongelmissa

LUE: Tottenham hyväksyi venäläisseuran tarjouksen

Spurs jäi tappiolle 14. minuutilla, ja nousi tasoihin vasta Harry Kanen avausjakson lisäajalla iskemän rangaistuspotkumaalin turvin.

Bayern Müncheniin vahvasti huhutun kärkipelaajan paikalle toiseksi jaksoksi vaihdettu brasilialainen teki pelin voittomaalin 48. minuutilla, tuplasi saldonsa neljää minuuttia myöhemmin, ja viimeisteli hattutempun ajassa 90+1. Välissä maalintekoon kerkesi myös Giovani Lo Celso.