Manchester Unitedia vuodesta 2018 edustanut Fred on näillä näkymin vaihtamassa seuraa.

Brasilialainen keskikenttäpelaaja esiintyi viime kaudella Valioliigassa 35 ottelussa, keräten näissä tehomerkintöjä kahden maalin ja kahden maalisyötön verran.

Mason Mountin hankinta Erik ten Hagin ryhmään heikentää kolmekymppisen brassin näkymiä Unitedissa rutkasti. Hän ei ole joukkueen mukana sen pre-season -kiertueella, virallisen ilmoituksen mukaan ”henkilökohtaisista syistä”.

Sky Sportsin mukaan Galatasaray on innokkaasti Fredin kintereillä, mutta alustavissa neuvotteluissa pelaajan rahallisesta arvosta ei ole Unitedin kanssa löytynyt yhteistä näkemystä. Istanbulin lisäksi mahdollinen uusi osoite saattaa tiettävästi löytyä Lontoosta, jossa Fulham tarjoaisi pelaajalle kotikentäksi Old Traffordin jälkeen Craven Cottagea.

Fredin sopimus Man Unitedin kanssa on jo viimeisellä vuodellaan.