Keskikenttäpelaaja Fabinho ei ole mukana Liverpoolin ryhmässä, joka matkaa Singaporeen. Hetkeksi jäihin – ainakin julkisissa puheissa – laitettu siirto Saudi-Arabian Al-Ittihadiin on enää julkistusta vaille valmis.

Brasilialainen liittyi Jürgen Kloppin ryhmään vuonna 2018, siirryttyään tuolloin 45 miljoonan euron kaupassa AS Monacosta. Viiden vuoden aikana hänelle ehti kertyä 151 valioliigaottelua, joissa tehot 8+9.

Al-Ittihad maksaa aina vuoteen 2026 Liverpoolin kanssa sopimussuhteessa olevasta 29-vuotiaasta Goalin tietojen mukaan noin 47 miljoonaa euroa.

Fabinho liittyy siirron myötä osaksi massiivista, Euroopassa eliittitasolla pelanneiden tähtien letkaa. Anfieldilta tutut Jordan Henderson (Al Ettifaq) ja Roberto Firmino (Al Ahli) kuuluvat siihen myös, kuten Chelseassa osansa valokeilasta saanut maalivahti Edouard Mendy, josta tulee nyt Firminon joukkuetoveri. Manchester Citystä Al Ahliin puolestaan siirtyy Riyad Mahrez.

Al-Ittihad on jo ennen Fabinhoa kerennyt värvätä Karim Benzeman Real Madridista, Jotan Celticistä, sekä useita pokaaleita englantilaisseuroissa nostelleen keskikenttäpelaaja N’Golo Kantén.

Al Hilal ei saanut läpi hulppeaa tarjoustaan Kylian Mbappésta, mutta on mukana alueensa kilpavarustelussa muiden muassa Chelsea-visiittinsä päättäneen Kalidou Koulibalyn ja Wolvesin jättäneen Ruben Nevesin myötä. Seuran tiedetään olevan myös PSG:n jättävän italialaiskeskikenttäpelaaja Marco Verrattin nappaamista.

Lähteet: BBC, The Athletic, Goal