Valioliigaan noussut Sheffield United kertoo ”vastentahtoisesti” hyväksyneensä Marseillen tarjouksen hyökkääjä Iliman Ndiayesta.

Blades tarjosi senegalilaishyökkääjälle uutta ”rahakasta” sopimusta, mutta Ndiaye, 23, halusi siirtyä Marseilleen, jota hän edusti lyhyesti jo nuoruusvuosinaan.

Ndiaye oli viime kaudella keskeisessä roolissa, kun Sheffield United tuli toiseksi Mestaruussarjassa. Hän pelasi jokaisessa 46 sarjaottelussa tehden niissä yhteensä 14 maalia ja syöttäen 11. Senegalilaistaituri valittiin Bladesin parhaaksi pelaajaksi sekä kannattajien että joukkuekaveriensa toimesta.

Kaikkiaan Ndiaye edusti Sheffield Unitedia neljä vuotta.

– Valitettavasti pelaaja teki selväksi, että hän halusi siirtyä, vaikka yritimme parhaamme mukaan vakuuttaa hänet jäämään ja pelaamaan Valioliigaa. Kiitämme häntä hänen ponnisteluistaan ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää, kommentoi Sheffield Unitedin toimitusjohtaja Stephen Bettis seuran tiedotteessa.

Lehtitietojen mukaan Sheffield United saa noin 23 miljoonan euron siirtokorvauksen Ndiayesta, joka on solminut Marseillen kanssa viisivuotisen sopimuksen.

Sheffield United

@SheffieldUnited
Sheffield United have reluctantly accepted a bid from Olympique de Marseille for the transfer of Iliman Ndiaye.

The Senegalese international has today completed his move to the Ligue 1 side.

Linkki twiittiin.