Länsi-Lontoossa kuohuu.

Willian teki kaksi viikkoa sitten Fulhamin kanssa alkavan kauden kattavan sopimuksen. Willianin edellinen sopimus Fulhamin kanssa päättyi kesä-heinäkuun vaihteessa. Laitahyökkääjä neuvotteli tuolloin sopimuksesta Nottingham Forestin kanssa, mutta päätti lopulta hyväksyä Fulhamin sopimustarjouksen.

Willian, 34, on kuitenkin saanut rahakkaan sopimustarjouksen Saudi-Arabiasta. Telegraphin ja Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Willian haluaa siirtyä Al-Shababiin. Al-Shabab on valmis tuplaamaan Willianin nykyisen palkan.

Telegraphin mukaan Willian on ilmoittanut Fulhamille ja päävalmentajalle Marco Silvalle halustaan siirtyä Saudi-Arabiaan. Fulham ei ole kuitenkaan toistaiseksi saanut ainuttakaan tarjousta Willianista ja odottaa saavansa konkarista siirtosumman.

Willian kuului viime kaudella Silvan luottopelaajiin Fulhamissa. 27 sarjaottelussa syntyi yhteensä viisi maalia ja kuusi maalisyöttöä.

Fulhamin sarjakausi alkaa lauantaina 12. elokuuta Evertonin vieraana.