Valioliigakausi alkaa tänään perjantaina. Viaplay näyttää tuttuun tapaan kaikki ottelut.

Studioissa nähdään tutut nimet Pasi Rautiainen, Jussi Jääskeläinen ja Mika Kottila. Kentän laidalla nähdään tietyissä otteluissa Pauli Loukola, ja uutena nimenä lauteille hyppää valioliigakentiltä ja Huuhkajista tuttu Jonatan Johansson.

– Hienoa päästä liittymään Viaplayn futistiimiin. Mahtavaa voida työskennellä myös tällä puolella tv-kameroita ja tuoda omaa kokemusta ja asiantuntemusta Viaplayn lähetyksiin, 147 valioliigaottelua urallaan pelannut Johansson sanoo tiedotteessa.

– Olemme onnistuneet saamaan jalkeille Suomen parhaat tekijät. Jonatan Johansson tuo kentän laidalle uuden ulottuvuuden ja vahvistaa Viaplayn Englannin-osastoa alkavalla kaudella, Viaplayn jalkapallotuottaja Antti Salo sanoo.

LUE MYÖS