Southamptonin huippulupaus Roméo Lavia haluaa Athleticin tietojen mukaan siirtyä Liverpoolin sijaan Chelseaan. Liverpool ja Mestaruussarjaan pudonnut The Saints sopivat aiemmin 60 miljoonan punnan siirtokorvauksesta 19-vuotiaan keskikenttäpelaajan palveluksista.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 Romeo Lavia has chosen to join Chelsea from Southampton. Liverpool were pursuing but are aware of decision. #CFC & #SaintsFC have good relations, so no issues expected on deal or personal terms. Fee likely to be around £50m + add-ons @TheAthleticFC #LFC theathletic.com/live-blogs/tra…

Lavia ei ole esiintynyt Southamptonin kahdessa ensimmäisessä Mestaruussarjan ottelussa tällä kaudella. Athletic kertoo Liverpoolin olevan tietoinen Belgian maajoukkuepelaajan valinnasta.

Myös Brightonin keskikentän tähti Moisés Caicedo valitsi Liverpoolin sijaan Chelsean. Lontoolaisseura maksoi Ecuadorin maajoukkuepelaajasta115 miljoonan punnan Englannin siirtoennätyssumman.

LUE MYÖS!